U Somboru održana konferencija klubova VFL Sever

U skupštinskoj prostoriji fudbalskog kluba Radnički 1912 na Istočnoj tribini Gradskog stadiona u Somboru održana je konferencija klubova Vojvođanske fudbalske lige Sever.  Sednici su prisustvovali predstavnici FSV-a, generalni sekretar, Miodrag Cvijić, komesar za takmičenje, Miodrag Radaković i Milan Mirković, koji će ove godine biti zadužen za kontakt i saradnju sa klubovima.

Predstavnici FSV-a su u uvodnom izlaganju ustakli da je Zadrugar iz Srpskog Miletića istupio iz lige, te da će njegovo mesto zauzeti ekipa Vrbasa. Od ove godine drugoplasirana ekipa će igrati baraž za ulazak u viši rang. Komesar za takmičenje će biti Ivica Bošnjak, njegov zamenik Dušan Radošević, dok će komesar za suđenje biti Srđan Zavišin.
Zoran Janjatović (Radnički 1912) predstavljaće klubove VFL Sever u Skupštini Fudbalskog saveza Vojvodine.
Predstavnici klubova su za predsednika konferencije klubova lige izabrali Milana Orlića (BSK – Bački Brestovac), dok će njegov zamenik biti Srpko Bubanj (Bačka - Pačir).
Sezona počinje 18. avgusta i traje do 24. novembra, a ove polusezone neće biti vanrednih kola.
 
U prvom kolu se sastaju: Tavankut – Mladost T, Bačka – Sloga, Bajša – Crvenka, Radnički 1912 – Tekstilac, Vrbas – Radnički, Mladost BP – BSK, Polet – Mladost A, Budućnost G – Tisa.
 
 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar