Uspeh MMA boraca iz Kule

Na drugom kadetskom i juniorskom prvenstvu Srbije u organizaciji MMA Saveza Srbije održanog na Fajt Gejms siks, u Vrbasu, članovi Konstriktor Fajt tima iz Kule su ostvarili odlične rezultate. Tako je kadet Nikola Panić u kategoriji do 55 kilograma osvojio prvo mesto, baš kao i kadet Borivoje Bulatović u kategoriji do 62 kilograma.

Na ovom turniru je bio održan i seniorski MMA open, gde su takmičari iz Kule opet bili sjajni. Tako je Vuk Peruničić, koji je zvanično junior, nastupio kao senior C klasa i osvojio prvo mesto u kategoriji do 62, a Nikola Joksović, senior B klasa je bio najbolji u kategoriji do 77 kilograma. Treba reći i to da je zbog atraktivnih nastupa i efektnih završnica Nikola Joksović proglašen za najboljeg takmičara turnira. U okviru vrbaskog turnira održan je i revijalni turnir u graplingu na kojem su takmičari Konstriktor Fajt Tima ostvarili zapažene rezulate. Oliver Radulović, senior je u kategoriji do 84 kg osvojio prvo mesto, u istoj kategoriji Siniša Ancinger je bio drugi, a drugo mesto je osvojio senior Dražen Seničak u kategoriji do 77 kilograma.

Do kraja sezone takmičare Konstriktor Fajt tima iz Kule očekuje Prvenstvo Vojvodine u disciplini Lou kik u Somboru i Sabmišn open u graplingu u Novom Sadu.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar