Uspela generalna proba Sloge iz Čonoplje

FK Sloga – FK Spartak Ždrebčeva krv (Omladinci ) 3 – 2 (1-0)

SLOGA: Bulović ( Šepić) Rebić (Mitrović), Mazinjanin, Konjović (Kolarić) Vidović, Milošević, Purić, Mančić, Vukas, (Peruničić) Đorović, (Ninković), Vemić, (Sapožnjičenko)

Sloga je sasvim uspešno završila pripremni period i od sledeće nedelje kreće u borbu za bodove, koji će joj značiti opstanak u Srpskoj ligi Vojvodina. Čonopljanci odlaze Kozari u Veliko Banatsko Selo sa dozom optimizma, pogotovo nakon poslednjih utakmica gde su prikazali zavidan kvalitet, a ujedno je kod večine igrača primetna želja za uspehom. Omladinci Spartaka su bili pravi protivnik za generalnu proveru, a važno je napomenuti da u redovima Subotičana nastupaju talentovani igrači iz čitave Pokrajine, mađu kojima su šestorica sa ovih područja, Klajićeva, Apatina, Riđice, Sombora i Karavukova. Spartak je po uzoru na prvi tim, igrao visok presing, ali to nije zbunilo Čonopljance, koji su uspešno parirali i golom mladog Vukasa poveli sa 1:0, što je bio rezultat prvog dela susreta. U drugom poluvremenu, gosti su izjednačili, da bi zatim iz lepe akcije Ninkovića i Vidovića, Sloga povela sa 2:1. Treći gol je delo Ninkovića, koji je sa preko 20 metara, iz ”slobodnjaka”, savladao gostujućeg golmana. Spartak je do kraja susreta uspeo da ublaži poraz na konačnih 3:2 za Slogu.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar