Bira se najbolja fotografija u medijima - konkurs u toku
12.06.2015.

Poslednji rok za prijem fotografija  za 17. godišnji konkurs PRESS PHOTO SRBIJA jeste 28. jun 2015. godine. Na konkursu mogu učestvovati svi koji su objavljivali svoje fotografije u medijima u toku 2014. godine.

Cilj konkursa je afirmacija i promocija fotografske kulture.  Radovi koji se šalju na konkurs ne moraju biti prethodno objavljeni. Pravo učešća imaju državljani Republike Srbije i oni koji rade za medije na teritoriji Republike Srbije.

Detaljno uputstvo i neophodni formulari za učešće na konkursu se nalaze na sajtu www.crf.rs na linku PRESS PHOTO SRBIJA.

Konkurs organizuju Centar za razvoj fotografije i Udruženje novinara Srbije, koji žele da skrenu pažnju na kvalitetne i društveno-odgovorne načine rada u javnoj sferi i medijima, podrazumevajući pod tim i poštovanje etičkog kodeksa.

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar