Humanitarna akcija – novogodišnji paketići za decu sa Kosmeta
Lokacija: Srbija i svet
10.11.2020.

Humanitarna organizacija Svi za Kosmet iz Beograda i ove godine, uprkos svim iskušenjima, krenula je u akciju kojom planira da uz pomoć donatora obraduje mnogo dečice na našem Kosmetu.

Ova plemenita akcija organizuje se šestu godinu zaredom. Nakon prošlogodišnjeg uspeha, kada su sakupili i podelili 7.300 paketića u 177 mesta, sproveli akciju u više od 100 gradova u 15 država sveta, vrednu 120.000 evra, pozivaju sve ljude dobre volje da zajedno ponove uspeh i ovo dobro delo.

Akciji se možete priključiti doniranjem slatkiša i igračaka, tako što ćete se javiti na naznačeni broj telefona za vaš grad, kao i donacijom novca za pravljenje prazničnih paketića.

Iz organizacije poručuju da smo potrebni mališanima i da na ovaj način možemo da im ulepšamo praznike i izmamimo osmehe!

Paketići će biti podeljeni za Srpsku novu godinu i Savindan, a akcija traje do 25. decembra.

Spisak novčanih donatora će se voditi transparentno i javno na sajtu www.szkizvestaji.info, gde možete videti više informacija o akciji, načinima uplate novca, kao i o organizaciji i drugim akcijama.

 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar