Odbori Srpske napredne stranke u Zapadnobačkom okrugu obeležili stranačku slavu
Lokacija: Srbija i svet
28.10.2019.

Srpska napredna stranka juče je obeležila stranačku slavu Svetu Petku. U svim odborima širom Srbije bila je svečarska atmosfera.

U Opštinskom odboru SNS-a u Apatinu je, nakon molitvenog govora i osveštavanja slavskog kolača apatinskih sveštenika Željka Vasića i Mladena Glušca sa kumom slave Milanom Malbašom i prisutnima, druženje članova i simpatizera stranke sa gostima nastavljeno je u prostorijama stranke. Sledeće godine kum slave biće Dejan Stojaković. On je pozdravio prisutne, poželeo im dobro zdravlje, kao i da se svake godine okupljaju u većem broju.


U sedištu Gradskog odbora Sombor očitana je molitva i održan je čin sečenja slavskog kolača. Kum slave Đuro Klipa pozdravio je prisutne i poželeo im da u zdravlju, sreći i veselju proslave slavu stranke, zahvalivši im se što podržavaju put napretka i bolje budućnosti koji promoviše Srpska napredna stranka. Kumstvo je predao Goranu Velebitu
I u OO SNS Kula obeležena je stranačka slava. Osveštavanju slavskog kolača i žita prisustvovali su poverenici Damjan Miljanić, Boban Damjanović, Dragutin Medojević, kao i simpatizeri stranke sa gostima. Ovogodišnji kum stranke Milan Kondić je pozdravio prisutne i poželeo da se i sledeće godine okupe u tolikom broju. 
Obeležavanje slave u OO SNS Odžaci uveličali su mnogobrojni članovi i simpatizeri stranke kao i brojni predstavnici javnog, privrednog i kulturnog života Odžaka. U čast pokroviteljke i zaštitnice Srpske napredne stranke u sedištu Opštinskog odbora očitana je molitva i izveden je svečani čin sečenja slavskog kolača. Domaćin slave bio je Mesni odbor Lalić, a okupljenima se obratio domaćin slave Ivan Šimek koji je pozdravio prisutne. Domaćin slave naredne godine biće Mesni odbor Karavukovo na čelu sa Dejanom Kostićem. 




 

 

 

 

 

 

 

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar