Poklon klijentima rođenim 1921. godine
Lokacija: Srbija i svet
29.01.2021.

Povodom 100 godina postojanja i neprekidnog rada, Banka Poštanska štedionica uputila je klijentima – vršnjacima, koji imaju aktivne tekuće račune u Banci, simboličnu čestitku. Na tekuće račune klijenata Banke koji su rođeni 1921. godine, iste godine kada je osnovana Poštanska štedionica, uplaćeno je po 100 evra u dinarskoj protivvrednosti.

Ovim simboličnim gestom Banka Poštanska štedionica želi da zahvali najvernijim klijentima sa kojima je dugi niz godina vežu uzajamna lojalnost, poverenje i poštovanje, zbog kojih postoji, raste i radi.

Banka Poštanska štedionica danas je jaka, sigurna i stabilna finansijska institucija sa jasno artikulisanim državnim interesom i tačnim i restriktivnim rezultatom koja se, slušajući želje i potrebe klijenata, stalno osavremenjuje i usavršava uvodeći nove proizvode i usluge.

Najvažniji zadatak Banke u godini jubileja koji će biti obeležen nizom akcija, kao i u svim narednim godinama, ostaje zajedništvo i briga za klijente i zaposlene.

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar