SNS: Pajtić treba da podnese ostavku, 16 godina na vlasti pokazatelj su pljačke naroda
04.06.2015.

BEOGRAD - Srpska napredna stranka poručila je  lideru DS Bojanu Pajtiću, da se, kada već spominje reč solidarnost, već jednom on solidariše sa građanima Vojvodine, i odmah podnese ostavku.

"Građani Vojvodine više ne mogu da budu taoci kriminalnog režima Bojana Pajtića, koji ni ne zna gde mu je radno mesto, a koji je pokazao, za 16 godina na vlasti, da jedino što zna da radi - jeste da pljačka narodne pare", navodi se u saopstenju SNS.

Naprednjaci navode i da će srednji sloj u Vojvodini, koji Pajtić pominje, biti zadovoljan samo onda "kada na vlasti ne budu kriminalci i kada Pajtić vrati opljačkane pare iz Razvojne banke Vojvodine, Fonda za razvoj, Fonda za kapitalne investicije i iz svih ostalih kriminalnih afera u kojima je direktno učestvovao".

Ranije danas lider DS je rekao da solidarnost treba da bude osnovni princip i da se ne može dogoditi da teret krize bude u potpunosti svaljen na pleća srednjeg sloja ljudi.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar