Tradicionalni proizvodi iz centralne Srbije na policama Lidl prodavnica
Lokacija: Srbija i svet
24.11.2020.

Kompanija Lidl Srbija nastavlja kampanju „Mali zanat, velika strast“ u cilju promocije domaćih proizvođača. Nakon predstavljanja proizvoda iz regiona Vojvodine, od 26. novembra, na policama Lidl prodavnica naći će se tradicionalni proizvodi malih proizvođača iz regiona centralne Srbije.

Vredni domaćini koji svoje proizvode pripremaju sa puno strasti, čuvajući tradiciju i identitet koji su nasledili od svojih predaka, imaće priliku da svojih ruku delo predstave potrošačima u 30 gradova širom Srbije i na taj način povećaju svoju vidljivost. Lidl je prepoznao njihovu posvećenost i marljivost, i odabarao više od 50 malih proizvođača koji svoje proizvode pripremaju sa puno strasti, i kroz kampanju “Mali zanat, velika strast“ njihove proizvode kratkotrajno uvrstio u ponudu davajući im podršku kako bi povećali svoje prisustvo na tržištu van svojih regija i učvrstili svoje poslovanje.

Ove nedelje, svoj prostor za promociju imaće prirodni kozmetički proizvodi brenda „Kozica“, koji razvijaju blizanci Petar i Pavle prateći svoju veliku viziju. Kako navode, njihova majka je svoju prvu kozu - Rozu nabavila od svoje koleginice čime je začeta ideja razvoja sopstvenog biznisa. Njihovi proizvodi su potpuno prirodni jer se za proizvodnju koristi 30 procenata kozjeg mleka, dok su drugi sastojci biljna i jestiva ulja.

-Saradnja sa Lidlom je baš ono što nam je bilo potrebno. Posebno smo zadovoljni što je jedna inostrana kompanija prepoznala naš trud i rad. Mi ćemo nastaviti da se trudimo da naše prirodne proizvode predstavimo krajnjim kupcima, koji će se tom prilikom uveriti u naš kvalitet - kažu Petar i Pavle Stevanović, osnivači brenda „Kozica“.

Potrošači širom Srbije će od 26. novembra u Lidlu imati priliku da pod oznakom „Mali zanat, velika strast“ probaju i vina koja proizvodi domaća vinarija „Stemina“, iz okoline Trstenika, kraja poznatog po odličnim vinima. Ova vina proizvedena su sa puno ljubavi i predstavljaju deo tradicije koja se prenosi sa kolena na koleno.

-Mi smo mala vinarija nastala zahvaljujući velikoj strasti i ljubavi prema vinu. Jako smo srećni i zadovoljni što ćemo sarađivati sa Lidlom i nadamo se uspešnoj saradnji - kaže Mina Avramović, poznavalac dobrog vina i vlasnica vinarije „Stemina“.

U okviru ponude „Mali zanat, velika strast“, posvećene regionu centralne Srbije, Lidl potrošači će se uveriti u kvalitet domaćih kora, kraft piva, tradicionalnih proizvoda od voća, vina kao i mnogih drugih proizvoda u kojima je strast usađena od samog početka procesa proizvodnje. Posetite Lidl prodavnice, pronađite nalepnicu „Mali zanat, velika strast“ na proizvodima iz naših krajeva i uverite se u posvećenost i kvalitet! Više informacija na www.lidl.rs.

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar