Doček 2016. godine uz Đuvegije i So Jazzy

Poslednjeg dana ove, i prvih sati nove, 2016. godine, Somborci i njihovi gosti moći će da uživaju u zanimljivom programu. Tradicionalni doček Nove godine, biće organizovan na Trgu Svetog Đorđa, a program kreće u 10 sati pre podne, i namenjen je našim najmlađim sugrađanima. Od 10 sati i 30 minuta kreće koncert pod nazivom Avanture leteće gitare  - Rock and Roll za decu, u izvođenju Baneta i Ton Bon Ton orkestra. U 11 sati i 45 minuta klinci i klinceze dočekaće Deda Mraza i biti u prilici da se zabave uz predstavu Crvenkapa i zbunjeni vuk, u izvođenju Novosadskog Novog Teatra.

Program za one malo starije, startuje u 21 sat, nastupom tamburaškog sastava Đuvegije, koji će prisutne zabavljati do pola sata pre ponoći. Štafetu dobre zabave, uz poznate pop i rock, domaće i strane kompozicije, preuzeće bend So Jazzy koji će nastupati i u prvim minutima nove, 2016. godine. Tradicionalni doček Nove godine na somborskom trgu, biće upotpunjen i vatrometom u ponoć.

Organizator dočeka Nove godine je Turistička organizacija grada Sombora.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar