Kako koji horoskopski znak oprašta
29.09.2014.

Kako koji znak oprašta?


Osobe u znaku Bika žele da vrate ''milo za drago'' onima koji ih uvrede, Lavovi uglavnom ignorišu, a oproštaj od Strelca moguće je dobiti ubrzo, ukoliko mu se sve objasni i prihvati krivica.


Ovan

Ovnu ne treba mnogo da bi se naljutio, ali ni da bi oprostio. Ukoliko ste ga naljutili, moguće je da će Vas ignorisati narednih dana, ali će ubrzo i oprostiti. Izuzetno poštuje iskrene ljude i prevashodno njih želi u svom društvu. Da bi prešao preko loših stvari, neophodno je da uvidi kajanje.


Bik

Bikovi vrlo dramatično shvataju povredu ponosa i ličnosti. Neretko stavljaju tačku na drugarstva ukoliko smatraju da su povređeni i razočarani. Ne prezaju od prepirke i osvete. Iskreni su prijatelji i žele da isto dobiju i od bliskih osoba. Ako vas zanima detaljnije, pročitajte više o Biku.


Blizanci

Prihvatiće izvinjenje ukoliko je istinsko i neće izazivati dodatno pogoršanje, zato što su svesni da se svakome može da se omakne greška i da je važno imati prijatelje. Neretko i Blizanac nanosi uvrede drugim osobama, a da to i ne shvataju zbog toga šzo su skloni da brzopleto izgovore nešto. 


Rak

Rakovi su večiti emotivci, skloni promenama raspoloženja, ali vole i da kuju osvetu za sve što ih je povredilo. Najteže im je da pređu preko neverstva, prevare i zloupotrebe poverenja. Ukoliko ste zabrljali, morate uložiti mnogo truda, istinski se izviniti i pojasniti svoje žaljenje zbog nastalog problema. Osim toga, skroman poklon u znak izvinjenja mogao bi da pomogne.


Lav

Ukoliko je došlo do neprijatnosti Lav će se povući i neće hteti da se raspravlja. Izvinjenje Lava je vrlo teško dobiti, ali on to ne traži ni od drugih. Idealno bi bilo zaboraviti nemilu situaciju i nastaviti dalje.


Devica

Za Device su karakteristične prevrtljivost, tvrdoglavost i neretko osvetoljubivost. Neće lako zaboraviti, greške drugih su u njihovim očima su veće nego što realno jesu. Trebalo bi da se izvinite i kažete da znate da ste pogrešili da bi Devica zaboravila problem i ideje za ''poravnanje računa''.


Vaga

Vage teško podnose bilo koju vrstu prepirke. Može se desiti da poželi da pređe preko uvrede, a da se nedugo zatim opet naljuti. Preporučljivo je zatražiti oproštaj i iznenaditi Vagu prigodnim poklonom.


Škorpija

Definitivno, Škorpije vole da se svete i nije nimalo lako izmamiti im oproštaj. Nije retkost da prijatelje koji su ih povredili odbace i da jasno stave do znanja da nikome ne dopuštaju da ih vređa ili potcenjuje. Moguće je da posle izdaje godinama nećete postojati za Škorpiju. Pokušajte da ispravite grešku pozivom na veliku i važnu žurku ili upoznavanjem sa uticajnom osobom.


Strelac

Strelac smatra da svakome treba dati novu šansu. Bilo koju situaciju razmotriće iz više uglova. Ukoliko dovoljno precizno pojasnite zašto ste postupili tako i da niste imali lošu nameru, prihvatiće izvinjenje, ali će Vas prethodno kritikovati.


Jarac

Jarac jako drži do svog ponosa i sklon je želji za osvetom, pa je teže dobiti njegov oproštaj. Ne ustručava se od spletkarenja i tračarenja, pa su velike šanse da će na taj način pokušati da nanese štetu dojučerašnjem prijatelju. Stoga mnogi izbegavaju sukobe sa Jarcem, jer znaju da se on služi tim trikovima. Poklon, novac, omiljeno jelo - mogli bi da potpomognu da se neprijatna situacija prevaziđe.


Vodolija

Uverena u svoje poštenje i moralnost, oprostiće svakoj bliskoj osobi. Ali, ukoliko uvidi da je neko loša osoba i da često, posredno ili neposredno stvara probleme, najverovatnije će se distancirati. Desiće se i da će reći ''u redu je'', a da je i dalje uvređena, ali budite uverljivi i spremni da prihvatite krivicu, pored izvinjena,


Ribe

Nimalo lako ne praštaju, a kada se to i desi, potrudiće se da Vas u nekom periodu drže na odstojanju. Riba sluša svoje ''šesto čulo'' koje ukoliko im poruči da je moguće prevazići problem, preći će preko izdaje, u protivnom, biće dobro da se druženje ne nastavi. 


Još zanimljivih informacija o horoskopskim znakovima, čitajte na ovom sajtu.

 

 

 

 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar