Peti Valcengrad u Somboru

Valcengrad će proslaviti svoj 5. rođendan u humanitarne svrhe. Masovni maturantski ples biće održan na platou ispred Županije u četvrtak 29. maja u 18 sati, a u organizaciji Plesnog kluba RavangradDance GKUD-a Ravangrad.

Misija ovogodišnjeg Valcengrada je prikupljanje novčanih sredstava za pomoć ugroženima poplavom, flaširane vode i kreativnog programa za decu i mlade (plastične igračke, školski program, knjige, društvene igre).
Sredstva će se prikupljati od 16 i 30 do 17 i 30 u prolazu u Županiji, a svi građani su pozvani da podrže Valcengrad u humanitarnoj akciji kao i maturante-plesače.

Ove godine plesaće: OŠ Nikola Vukićević, Avram Mrazović, Dositej Obradović, Gimnazija Veljko Petrović, Medicinska škola dr. Ružica Rip, Ekonomska škola, Poljoprivredno-prehrambrena škola, Srednja škola Sveti Sava, Tehnička škola, kao i mini-maturanti – pripremne predškolske grupe vrtića Petar Pan i Neven.
Svaki maturant, mali ili veliki, ujedno je i donator pomenutih sredstava.

Turistička organizacija Grada, Hypo Alpe Adria Banka, Vodokanal, Parking servis, Sportski centar Soko i drugi sponzori i donatori su i dalje verni partneri i prijatelji ove manifestacije.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar