Sajam torti, kolača i poljoprivrednih proizvoda krajem oktobra u Somboru

Sajam torti, kolača i poljoprivrednih proizvoda, osmi po redu, održaće se u Bačkom Monoštoru, u subotu, 26. oktobra, sa početkom u 14 časova, u Domu kulture. Posetioci sajma imaće priliku da probaju najbolje domaće torte, kolače, pekmeze, med i proizvode od meda, a naći će se tu i kulen od divljači, ribe, domaća slanina, najbolja mlevena paprika i još mnogo toga.

Organizatori manifestacije UG Podunav i Mesna zajednica Bački Monoštor ističu da je cilj promocija domaće radinosti, malih proizvođača i Monoštora kao turističke destinacije.

Kako je Monoštor Selo na 7 Dunava, okruženo vodom i šumama UNESCO Rezervata Biosfere Bačko Podunavlje, u saradnji sa JP Vojvodinašume, pre početka sajma, za goste će biti organizovana promo šetnja Rezervatom, šetnom stazom Štrbac. Tura kreće u 11 časova, sa ulaza na stazu.

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar