Korišćenje kokosovog ulja za rast kose
Autor: admin
01.08.2014.

Da li ste u potrazi za prirodnim preparatom koji podstiče zdrav rast kose? Postoji mnogo proizvoda koji ubrzavaju rast kose; međutim, većina njih izaziva oštećenja kose. Umesto brige o tome da li uništavate vašu kosu raznim preparatima za njen rast, probajte potpuno prirodno kokosovo ulje za rast kose. Ovaj proizvod se vekovima koristi za pravljenje dugih jakih lokni. Deluje tako što prodire u folikul dlake i podstiče zdrav, novi rast. Pored toga, pomaže u zaštiti vaše kose od oštećenja izazvanih suncem i zagrejanim aparatima za kosu.

Ako imate probleme sa kožom glave, kokosovo ulje može da pomogne. Pokazano je da ublažava svrab, suvu kožu na temenu i simptome vezane za ujede insekata. Umirujuće ulje prodire u kosu i ublažava sve simptome na temenu, uključujući perut, suvu kožu i iritaciju. Još jedna dodatna prednost kokosovog ulja je sprečavanje vaški. Ulje efikasno uklanja vaške gušenjem insekata. Jaja insekata se mogu ukloniti jednostavno, češljanjem kose koristeći gusti češalj.

Kokosovo ulje daje vlažnost suvoj kosi i povećava gustinu vaše kose. Pokazano je da kokosovo ulje stimuliše nov rast kose i čini kosu savršenom, što naročito odgovara onima koji imaju problema sa retkom kosom. Ovo ulje, takođe, daje vašoj kosi sjaj i mekoću kada se koristi svakodnevno. Ulje sprečava lomljenje kose i ispucale krajeve kose. Mnogi ljudi se plaše da će im kosa biti masna od ulja; međutim, kosa neće biti masna ako se ulje pravilno koristi.

prirodno kokosovo ulje za kosu

Nanesite kokosovo ulje na vašu kosu i nežno umasirajte u vašu kožu glave i duže cele kose kako biste dobili najbolje rezultate. Kokosovo ulje će nežno očistiti teme i dati vlažnost koži glave i ukloniće sa kose ostatke raznih preparata. Ovi nagomilani ostaci mogu onemogućiti folikulima dlake da dobiju svoje neophodne hranljive materije. Kada ste naneli kokosovo ulje na vašu kosu, nežno je češljajte da biste raspodelili ulje duž cele dlake. Za najbolje rezultate, stavite kapu za tuširanje preko vaše kose namazane uljem i pustite da ulje deluje najmanje 1h. Zatim operite vašu kosu dva puta blagim šamponom da biste uklonili višak ulja sa temena i kose. 

Kokosovo ulje za rast kose trebalo bi da se primenjuje jednom nedeljno kako biste postigli najbolje rezultate. Pratite instrukcije navedene gore i ubrzo ćete imati prelepu, jaku i gustu kosu. Recite zbogom retkoj kosi i pozdravite vaše nove prelepe lokne. 

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar