Novo i unikatno mesto u Somboru - Buda Bar
Autor: Redakcija
14.01.2020.

Ukoliko živite u Somboru sigurno ste već posetili novo i nesvakidašnje mesto u vašem gradu, a to je Buda Bar. Ukoliko niste, vreme je da ga posetite jer, sigurni smo da ćete se iznova i iznova vraćati.

Ušuškan u samom centru grada, odiše intimom i pravo je mesto ukoliko u miru želite da uživate u jutarnjoj kafi ili popodnevnom koktelu. Prijatna atmosfera i dobar doručak čekaju vas svakog jutra u renoviranom prostoru. Imaju bogatu ponudu, bilo da pazite na kalorije ili da hoćete da se počastite obilnim vojvođanskim doručkom. Od fitness doručka do vojvođanske frittate, široka je lepeza jela koja nude u prepodnevnim satima. 


Ovo, možemo slobodno reći, unikatno mesto u Somboru, ali i široj okolini nudi fantastičan izbor jela italijanske, azijske i domaće kuhinje. Te ukoliko želite da se na opustite uz savršen ručak, Buda Bar je pravi izbor za vas. Mi vam preporučujemo da probate svinjske medaljone u sosu od gljiva.

U ponudi su svakako i sendviči, pizze, obrok salate, bifteci, paste i rižota, za svakog po nešto. Čak i najizbirljiviji naćiće nešto po svom ukusu. Nezaobilazne su, naravno i palačinke i slatke poslastice.

A karta pića - za svačiji ukus. Imaju sjajnu listu koktela, svaki je neodoljiv na svoj način. A tek milkšejkovi - prava fantazija za vaša čula.

Da li ste čuli za  molekularnu gastronomiju? U okrugu se još niko ne bavi njome, a u Buda Baru je u povoju. Radoznali ste? Svratite i probajte. U svojoj ponudi imaju i selekciju nargila kojima privlače hedoniste.

U sklopu restorana nalazi se i prelepa svečana Legat sala pogodna za proslave krštenja, rođendana, veridbi, predavanja, seminara, tribina...Kapacitet je 50 mesta. 

Svakog petka i nedelje očekuje vas Acustic Night sa Nemanjom Latinović i Nemanjom Savićem.

Ljubazno osoblje i prijatan ambijent u centru Sombora-čekaju na vas. 
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Dušanka

26.04.2024 | 02:54
Ubedljivo najbolji restoran u Somboru i šire! Sombor
Postavi komentar