Pogled s apatinskih krovova - Banjamo se, banjamo...
Autor:
20.08.2004.

Glavna tema ovih dana jeste vrućina i toplotni talasi koji nas zapljuskuju. Ovoga puta neću se dotaći toga kako smo baš mi krivi što nema više prelaznih godišnjih doba, nego načina rashlađivanja.
Sreća je što se naš grad nalazi na obali Dunava, a pride ima i lekovitu banju. Znači za nas nema muke u vidu dalekog putovanja do mesta koje poseduje neki izvor vode na kom se možemo rashladiti, mi samo treba da biramo kraj grada na koji ćemo otići.
Apatinci su poslušan narod, slušaju savete lekara i pune plaže tek nakoh 16 sati, što je za svaku pohvalu. Svakog dana kupališta se pune ljudima koji traže spas ali i zabavu pored vode. Svi smo mi ponosni na naše plaže i bazene. Pošto su oni toliko posećeni mislim da bi i nama a definitivno onima koji su u njihovoj neposrednoj blizini nalaze i posluju, prijalo da ima više dešavanja pored vode. Postoji mnogo vidova zabave koji nisu skupi a možda bi povećali broj posetioca ili ih makar duže zadržali. Nije dovoljno samo imati Bogom dato kupalište, uvek se mora raditi na njegovoj promociji , podizanju posećenosti i atraktivnosti sadržaja. Četiri - pet lopti za iznajmljivanje, dva - tri dušeka, neke vijače ili nešto, malo jači razglas, nikoga neće ostaviti praznog džepa, a bila bi veća atrakcija, kako za naše tako i za goste sa strane.
Postoji mnogo ideja koje nisu skupe za realizaciju ali odlučih da više ne delim  sa svima svoje ideje koje nisam zaštitila autorskim pravima. Moraju svi početi malo da dumaju glavom.
Naravno, nadam se da neće kroz nekoliko meseci, ili naredne kupališne sezone početi da se naplaću ulaznice kao za akva parkove, ali ne bi škodila koja dodatna zanimacija za posetioce da naša kupališna mesta dobiju dušu i identiteta.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar