Šta nam donosi godina u znaku Zmaja
Autor:
20.01.2008.

Kineska 4709. nova godina počinje danas i traje do 9. februara 2013, u znaku je Zmaja što znači da će biti uspešna i bogata. Kineska astrologija je stara više od 4.000 godina, a horoskop je sačinjen od 12 životinja: Pacov, Bivo (Bik), Tigar, Zec (Mačka), Zmaj, Zmija, Konj, Ovca, Majmun, Petao, Pas i Svinja. Prema kineskom horoskopu Zmaj je najsnažniji i najsrećniji znak, simbol moći, snage, uspeha, pravde, dugovečnosti i zdravlja, ali i bogatstva. On je vrlo odlučan, samouveren, strog i tačno zna šta želi da ostvari.
Zmajevi poseduju šarm, sigurnost i prirodnu lepotu. Uvek žele da su najbolji ili prvi. Energični su i ambiciozni. Skloni su bogaćenju i ostvarenju materijalnih bogatstava. Veruje se da su Zmajevi moćni prijatelji, ali i opasni neprijatelji, da donose sreću i besmrtnost. Ljudi rođeni u godini Zmaja nikad nisu obični, oni ulivaju sigurnost i imaju velike ambicije, kao i talenat za sticanje bogatstva. Tokom 2012. godine u kojoj vlada Zmaj (Voda) će još više dominirati moć u političkom, ekonomskom i socijalnom poretku. Moguće su promene u odnosu postojećih saveza ili unija, sa tendencijom stvaranja novih lidera kao društva ili pojedinaca. Očekuje se da na svetsku scenu istupe neke nove vođe, biće otkrivena izuzetno važna saznanja u nauci i medicini, oboreni mnogi rekordi u sportu. Klimatske promene će nastaviti da upozoravaju o svesti čuvanja planeta na kojoj živimo.
Takođe, veruje se da je Zmaj karmička životinja - vraća pozitivnu energiju koju ste poklonili drugima.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar