DA VAM STEFAN NEŠTO KAŽE: Šta sve možete za hiljadu dinara na Harčašu
Autor:
24.02.2014.

Pre svega želim da se zahvalim svima onima koji su pročitali moj prošli tekst i što sada ponovo „čitaju Stefana“. (Ko nije, može pročitati ovde.)

Nego, da se bacimo na stvar. Pročitao sam „na mreže“ (na jeziku mog dede to znači na  internetu) da će u Apatinu, na kupalištu kod Harčaša, normalan izlet koštati čak 1000 dinara za jednu porodicu. (Pogledajte vest ovde.) 'Alo ljudi! 1000 dinara!!! Pa to je jedno pet mojih džeparaca! Jeste li vi normalni? (Ne govorim ljudima koji nisu to izmislili nego onima koji jesu.)



Za 1000 dinara kod nas u Sonti možeš da kupiš 200 onih kifli za 5 dinara (dobro, nisu baš neke), možeš kupiti 142 „Šok“ žvake,  (govori se da je jedna žena umrla od njih,pošto su kisele), za 1000 dinara možeš potplatiti čak 2 policajca.....Ali to nije sve. Kažu da se plaća i sledeće: ko hoće da sakuplja gljive (2000 dinara po osobi za sezonu), košenje trave (100 m2 - 228 dinara), postavljanje kamp kućice (2400 dinara za godinu), postavljanje šatora (30 dinara dnevno po m2) i tako dalje. Ako hoćete već da bacite pare onda ih bolje dajte meni, mislim.... Ali stvarno u Apatinu još je samo vazduh besplatan (kako su se izrazile moje kolege sa 025info, pogledati ovde), i to neki zagađeni, Bože-sačuvaj-vazduh.



Ko je pročitao moj prošli članak, znaće da nisam baš neki sudija, ali ja bih ove što su izmislili tu glupost osudio na jednu godinu boravka na kupalištu kod Harčaša kad počne to naplaćivanje. Bez opcije pomilovanja!

PAŽNJA: Svrha ovog teksta nije vređanje novih zakona, ali ako već bacate pare, dajte ih meni.


piše: Stefan Klecin, 13 godina


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar