Da vam Stefan još nešto kaže: Kad đaci predaju umesto svojih nastavnika...
Autor:
06.10.2014.

Kao što verovatno znate ili ne znate, ova nedelja se obeležava kao Dečja nedelja. Nešto što verovatno ne znate jeste da je u našoj školi u Sonti prvi dan Dečje nedelje bio veoma čudnovat. U stvari, kada biste došli u školu mislili biste da ste došli u neki paralelni univerzum.  Učenici su bili nastvanici. 

Ja sam, naravno, prisustvovao svemu tome, na žalost, i moram da kažem da nije toliko zanimljivo koliko zvuči. Meni se činilo da smo više radili kod tih amatera nastavnika nego kod pravih nastavnika i još smo dobili i domaći i to puno više domaćeg nego što dobijemo kod pravih nastavnika. Naravno da je bilo i malo smeha, ali nisu se smejali đaci, niti amater nastavnik, već su se najslađe smejali ovi pravi nastavnici koji su samo sedeli u zadnjim klupam prekrštenih nogu i samo nešto dobacivali. Malo podseća na nas kada smo na pravom času. Takođe, u Sonti će ove nedelje biti i „Igre bez granica“,  održaće se kros da se vidi ko će biti najsporiji, zatim, održaće se i „Potraga za blagom“, odnosno za pokvarenom hemijskokom iz mojih ranijih testova. 

Naravno Dečjoj nedeelji se najviše raduju najmlađi . Evo jedne slike:

U stvari, jedina dobra stvar u celoj toj Dečjoj nedelji je to što su svi časovi skraćeni i što nemamo sve časove svaki dan. Takođe je dobro i to što, što... hm... zbog nečega je sigurno dobro.

 

NAPOMENA: Svrha ovog teksta nije vređanje načina proslavljanja Dečje nedenje, ali dajte, ko još želi da traga za pokvarenom hemijskom. 

 

 

 

 

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar