Ne stignemo se ni raspustiti na raspustu
Autor: Stefan
05.01.2018.
Odmah svima koji slave da čestitam Božić - praznik u kom slavimo rođenje Isusa, malog Boga - Božića, po kojem je i dobio ime.
 
Još nešto što je malo ove godine jeste zimski raspust. To jest bio je dok nam ga nisu produžili, ali smo onda saznali da tokom drugog polugodišta imamo tri radne subote i imamo kraći letnji raspust, tako da nam opet dođe na isto, a to je da imamo kratak zimski rasupust.
 
Prvobitno je raspust trajao do 9-og januara pa su to pomerili na 15-i. To zvuči veoma dobro, za nekoga ko nije učenik, zato što mi učenici znamo i drugu, mračnu, stranu ovog produžetka raspusta. Možda su to ovi iz ministarstva i hteli da svi čuju kako su nam produžili raspust, tako da nam na svako naše žaljenje kažu: ,,Bežite bre. Dobro ste i prošli, dobili ste još šest dana!'' i tako bismo mi ostali neshvaćeni i opet opisani kao mrzovoljni, razmaženi i nezainteresovani, a toga nam je stvarno dosta.
 
Mislim da je raspust kratak zato što se mi taman osvestimo da smo na raspustu i već je gotov. Raspust bi trebao da traje dok se svi učenici sami ne vrate u školu, ali ne i profesori. Oni se nikada ne bi vratili.
 
Ako ovako ostane svima će nam biti potrebne ove naočare za spavanje na času:



NAPOMENA:

Ne znam da li primećujete ali ovaj tekst mi je malo kraći nego obično, ali šta hoćete!? Mogao je da bude još i kraći!  

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar