Najbolja nega za vaše vozilo na jednom mestu
Autor: Redakcija
30.12.2020.

Briga o vašem automobilu nikada nije bila lakša. AutoBonus je potpuno novi koncept koji omogućava brzo, jednostavno i lako obavljanje svih poslova vezanih za održavanje automobila.

Obezbedite svom vozilu najbolje održavanje, odaberite i dogovorite potrebne usluge. Kreiranjem jedinstvenog korisničkog naloga za pristup platformi AutoBonus ostvarujete niz pogodnosti kao što su pregled svih rezervacija i upita na jednom mestu, praćenje statusa i obaveštenja o promeni i obaveštenja o posebnim pogodnostima koje se pružaju samo članovima AutoBonus.rs stranice.

Putem ove platforme koju koristite potpuno besplatno imate mogućnost da:

-brzo i efikasno zakažete uslugu koja vam je potrebna, bez čekanja u redovima

-birate među velikim brojem pružaoca usluga prezentovanih i na mapi sa lokacijama

-putem svog naloga kontrolišete i pratite svoju zaradu

-budete “Grupni korisnik” ukoliko ste član udruženja, sindikata, kompanije, što donosi veći, dodatni popust

-koristite platformu na mobilnom telefonu ili računaru

-pratite evidencije o servisima, pneumaticima, tehničkom pregledu, osiguranju vozila.

Sa druge strane, ukoliko imate auto servis, vulkanizersku radionicu, auto perionicu ili tehnički pregled AutoBonus je pravo mesto za vas.

Bez dodatnog ulaganja ili investiranja, bez skrivenih troškova na raspolaganju vam je jedinstven i inovativan digitalni alat sa kojim možete znatno unaprediti i povećati svoje poslovanje uz mogućnost da zadržite postojeće kupce putem jedinstvenog programa vernosti, kojim dodeljujete popust po osnovu direktnog kupoprodajnog odnosa i na osnovu poziva drugima da koriste usluge putem sms, e-maila i društvenih mreža.

Koristeći ovu platformu možete biti dostupni kupcima 24/7. Poslovanje se unapređuje i osavremenjuje putem digitalizacije uz efikasan Alat za upravljanje poslovanjem koji je takođe besplatan.

Ne postoje troškovi kupovine platforme i dodatnih uređaja, već koristite postojeći računar, lap top ili telefon i ne remetite tekuće poslovanje. Sami plaćate korišćenje platforme onoliko koliko je koristite, sami određujete popuste za klijente, a svojim Control Panelom upravljate i kontrolišete kompletno poslovanje.

Pored auto usluga i proizvoda, AutoBonus u novoj godini najavljuje Korisnicima platforme poseban Loyalti program po kom će se ostvarivati benefiti i u prodavnicama, apotekama, poliklinikama, hotelima, restoranima i svim drugim delatnostima.

Pridružite se AutoBonus korisnicima i/ili partnerima već danas i ostvarite benefite. Sa AutoBonusom sve je na dva klika.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar