Svet stakla koji se prilagođava vama – NS Glass
Autor: Redakcija
20.01.2021.

Ukoliko opremate ili renoviranja stan, kuću, poslovni prostor najkvalitetnije staklene elemente možete naći na jednom mestu – u kompaniji “NS-GLASS” u Novom Sadu.

Ova porodična firma osnovana je 2002. godine kao radionica za preradu i obradu stakla, a danas su kompanija čija proizvodnja prati svetske trendove i tehnologiju i izvozi na najzahtevnija tržišta sveta. Na izuzetan način atraktivnost staklenih elemenata koriste za kreiranje modernih enterijera. Ne prave kompromise sa kvalitetom i ulaganjem u proizvodne kapacitete i obuku zaposlenih te je njihov tim uvek spreman da udovolji zahtevima domaćeg i inostranog tržišta.

Oplemenite vaš prostor visokokvalitetnim tuš kabinama, pregradama, ogradama ili ogledalima koja su izrađena u Srbiji.

Renovirate vaše kupatilo i ne želite više zavese za tuš kabine? Elegantno i kvalitetno rešenje su svakako staklene tuš kabine. Ukoliko imate malo kupatilo, staklena pregrada je ono što vam je potrebno. Sa njom dobijate više svetlosti i lepši enterijer kupatila. U isto vreme vrlo praktično i elegantno. U ponudi su i  klizne tuš kabine sa kojima kupatilo dobija na jednostavnosti i eleganciji, a posebno su praktične u malim prostorima. Klizne tuš kabine iz ove kompanije su daleko ispred klasičnih tuš kabina koje se mogu pronaći na našem tržištu.

U kompaniji NS Glass vam nude i staklene ograde, zidove, paravane, jer je staklo postalo sastavni deo svakog modernog enterijera. U poslednje vreme staklene ograde sve više se koriste za terase, balkone i stepeništa, ali i kao ograde za unutrašnje stepenice ili galerije. Popularne su jer se izuzetno lako kombinuju sa ostalim materijalima te se vrlo dobro uklapaju u svaki prostor. Sa staklenim ogradama ove kompanije možete biti sigurni da su zadovoljeni kako estetski tako i bezbednosni kriterijumi. Staklene ograde koje izrađuju i montiraju su debljine 8 do 19 milimetara, kao i gazišta i podove od troslojnog laminiranog stakla debljine 30 milimetara. Možete da birate  da li će stakla biti providna, matirana ili u boji.

Stakleni zidovi i paravani danas su nezaobilazani u poslovnim, kancelarijskim i prodajnim prostorima, a sve više i u stanovima i kućama. Karakteriše ih funkcionalnost i primenljivost i u malim i u velikim prostorima.

Ugradnjom staklenih vrata vaš enterijer dobija posebnu dimenziju. U kompaniji NS Glass za izradu vrata koriste kaljena stakla, debljine od 8 do 15 milimetara i to prema vašim merama i zahtevima. Svi okovi, spojnice i držači stakla poreklom su iz Nemačke, renomiranog prozvođača Hafele te zadovoljavaju najviše standarde.

Ogledala daju posebnu čar vašem enterijeru, posebno ona velikih dimenzija koja svaki prostor čine većim i svetlijim. Na vama je da izaberete odgovarajući model kojim postižete da se reflektuje najlepša strana vašeg doma ili poslovnog prostora. 

Nameštaj od stakla je izuzetno zahvalan za kombinovanje sa ostalim elementima vašeg enterijera, može pratiti boje i dezene drugih elemenata. Izbor je, naravno, na vama.

U ovoj kompaniji ćete pronaći i peskarena stakla po motivima, a upotrebiti ih možete za vitrine, staklene ploče za stolove, vrata, tuš kabine i ograde. U ponudi je veliki broj motiva za pesakrenje koji se lako prilagođavaju različitim dimenzijama stakla, a izrađuju i motive po vašoj želji.

Staklene površine daju lep i elegantan izgled vašoj kuhinji, a istovremeno su funkcionalne i zahvalne za održavanje. Dostupne su u mnogo boja, a možete ih i sami dizajnirati.

Staklo se u kompaniji NS Glass u potpunosti prilagođava vašim potrebama i željama, te počnite da stvarate stakleni svet za sebe i svoje najmilije.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar