22. Pozorišni maraton u Somboru
Autor:
12.06.2014.

Večeras počinje Svetsko prvenstvo u fudbalu, da… ali i 22. po redu Pozorišni maraton u Somboru, za one koje imaju drugačija interesovanja. Biće problema za one koji prate i jedno i drugo. A ima ih!

Pozorišni maraton je poseban pozorišni festival, predstave se igraju do kasno u noć i ima interesantan prateći program, a ne samo predstave. 

Svečano otvaranje je od 20 časova na Velikoj sceni Narodnog pozorišta Sombor, kada će biti uručena i nagrada „Nikola Peca Petrović“. 

Naredna tri dana, po ceo dan i noć moći ćete da gledate ukupno 10 predstava, ali i pogledate radionice, nastupe stend ap komičara, kao i koncert Vlade Georgijeva. Da ne nabrajam, kompletan program možete pogledati ovde.

Ulaznice bi bilo bolje da ste već kupili, ali snaći ćete se i ako niste, nadam se.

Uživajte u pozorišnim predstavama jer sezona je praktično gotova i ovo je poslednje što možete ukačiti jer leto naveliko počinje. 

 

Ostanite u pokretu!


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar