Predstavljamo vam bend Helm
Autor:
10.07.2014.

U okviru bloga „U pokretu“, a i ranije u okviru istoimene tv emisije, često smo predstavljali rok bendove i pokušavali da promovišemo one kojima je to najpotrebnije. Ovom prilikom upoznaćemo vas sa bendom Helm iz Priboja koji će gostovati u Apatinu.

Helm postoji od 2011. godine i za kratko vreme do sad iza sebe ima veliki broj nastupa na festivalima, motorijadama, te i Zaječarskoj gitarijadi gde su bili finalisti prošle godine. U pitanju je hard rok trio koji kombinuje različite uticaje sa rokenrolom posebnu pažnju obraćajući na tekstove pesama koji na autentičan, često čak sarkastičan način tretiraju socijalne i ljubavne teme. 

 
 

Članovi benda su nam dostavili i link na kojem možete skinuti i njhov debi album (Kliknuti ovde). 

Za više informacija o njima možete posetiti i njihovu FB stranicu, a njihov nastup zakazan je za u petak 11.07. od 22 sata u rok baru „Bermudski trougao“ u Apatinu. 

Iskoristite priliku da poslušate ovaj odličan bend. Ostanite u pokretu!

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar