U POKRETU, BLOG: Apatinske ulice od sad na internetu
Autor:
24.02.2014.

Letos smo uz pomoć volontera Kancelarije za mlade napravili mali projekat (pogledati ove dve emisije u ovom blogu)  sa ciljem da upoznamo naše sugrađane o  tome ko su ljudi po kojima su dobile imena ulice u našem gradu. Ideja se svidela svima, ali....





Izradili smo table sa slikama i podacima o Petru Drapšinu, Vladi Ćetkoviću, Svetozaru Markoviću i drugima i postavili na vidna mestima u tim ulicama, međutim, u roku od nekoliko dana većine njih više nije bilo.
Zašto je to, dovraga, nekom moglo da smeta? 



Bilo kako bilo, koliko sam upoznat, dve table još uvek su na svojim mestima.  Surovo će zvučati, ali izgleda da ovo moramo da postavimo na neko bezbednije mesto, a jedina sloboda očigledno postoji samo na internetu tako da ovaj projekat nastavljamo na našem sajtu i odatle zaista niko neće moći ništa da ukloni.
Dakle, krenućemo da vas upoznajemo u naredno vreme sa nazivima ulica u Apatinu na našem sajtu.  Napravićemo izbor i redovno postavljati jedan po jedan tekst. Pratite, komentarišite, učestvujte, budite „u pokretu“.




Autor: Nikola Dobrijević

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar