U POKRETU, BLOG: Ćulibrk & Beogradski sindikat [VIDEO]
Autor:
03.03.2014.

Petog aprila biće održan memorijalni košarkaški turnir „Dragan Ćulibrk“. Priča koju je započeo njegov brat Uroš uz pomoć porodice i prijatelja se nastavlja. 



Govorili smo već mnogo puta o njima, ali i opet ćemo. Uroš je pokazao svima kako se postiže nešto ako to stvarno i želite da postignete. Uprkos svim teškoćama da se organizuje koncert, ipak smo imali prilike da gledamo Beogradski sindikat u Apatinu.

Kada smo prošle godine radili emisiju sa Urošem, napomenuo nam je da postoji mogućnost da se napravi takav turnir još tad.
Ovom prilikom donosimo vam emisiju koju smo tad radili, a za koju su govorili Uroš i njegova majka i Škabo iz Sindikata, koji je u isto vreme bio i promoter Dunavskog polumaratona.

 

Takođe tu je jedan mali deo koncerta Sindikata. Pogledajte i setite se, ako ste bili tamo, koliko je bilo ljudi i šta se time uspelo. Neko vas je pokrenuo, a bitno je da to nekad i sami uradite



.



Autor: Nikola Dobrijević


prethodni blogovi:

U POKRETU, BLOG: Kako da snimite "dvojicu sebe"
U POKRETU, BLOG: Kolekcionari, javite nam se
U POKRETU, BLOG: Bendovi, iliti Zašto niko drugi nije objavio da је Prototype Unleashed snimio album?
U POKRETU, BLOG: Šta je to sa malim gradovima?

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar