U POKRETU, BLOG: Ideje mladih ljudi
Autor:
20.03.2014.

Poslednjih dana 025info web portal beleži posećenost koja nas je sve iznenadila. 

Sigurno je da su jedan od razloga i protekli izbori, ali i činjenica da smo sve više počeli da uključujemo mlade ljude i njihove ideje u okviru našeg tima. To je ono što smo odavno zacrtali. Ovde donosimo dve emisije u kojima smo pružili priliku mladim sugrađanima da kažu šta misle o životu u našem gradu i istaknu koji su to problemi, ali, još bitnije, i da daju svoje predloge šta bi se sve moglo uraditi da bi se nešto poboljšalo.

Videćete da su neke ideje realizovane odmah na samom snimanju, neke od kad su smišljene pa do sledeće epizode, neke su smišljene ranije, a mi smo ih ispratili, a za neke koje su ovde nagoveštene sigurno ste i sami čuli da su kasnije realizovane. 

Bez obzira kakva budućnost Apatina bila i ko o njoj bude odlučivao, vrlo je bitno da se ne zanemaruju mladi i budućnost nego da im se posveti pažnja. To je ono što su emisija "U pokretu" i 025info tim uvek i radili. 

 

autor: Nikola Dobrijević

 

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar