U POKRETU, BLOG:  Kolekcionari, javite nam se
Autor:
27.02.2014.

Sinoć je održana godišnja skupština Udruženja filatelista Apatin. Premotavamo film sedam meseci unazad….

Kada smo počinjali da radimo prvu emisiju „U pokretu“, dobili smo bili poziv od njih da dođemo na sajam kolekcionarstva koji je bio u Apatinu prošlog leta. Odlučeno je da prvu epizodu radimo o tome jer smo smatrali da malo ljudi zna ko su filatelisti, numizmatičari i drugi.



Pored sakupljača markica, videli smo i kolekcionare novčanica, albuma sa sličicama, broševa, a ono što nam je bilo najinteresantnije, bile su stare stvari vezane za Apatin ali i ne samo za njega.
Bilo je tu starih plakata sa Ribarskih večeri, starih flaša „Jelena“, markica sa obeležjima Apatina, starih predmeta i tako dalje. 

Flaša "Jelen" piva iz 1950. godine


Nakon snimanja zaključili smo da postoji još toliko toga što bi trebalo videti, snimiti, napraviti priču o tome....tako da sad dolazimo do jedne ideje.
Ovo prilikom  hteli bismo da pozovemo sve ljude koji imaju interesantne kolekcije da nam se jave, pošalju fotografije predmeta koje bismo mogli postaviti na sajt ili, ako žele, možemo napraviti i video materijal.
Mislim da postoji mnogo toga što bi Apatinci želeli da vide, a nemaju prilike.
 Zašto ne bismo to uradili?

 

Autor: Nikola Dobrijević



Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar