U pokretu: Koncert godine - poznat spisak izvođača
Autor:
23.10.2014.

Od pre neki dan poznat je i spisak izvođača na ovogodišnjem Koncertu godine u Novom Sadu.

13. decembra u Velikoj sali SPENS-a slušaćemo Gobline, Marčela i mnoge druge. Prvi put ćemo na KG čuti novi bend Caneta iz Partibrejkersa, takozvane Škrtice. 

Satnica će, kažu organizatori, biti poznata nekoliko nedelja pre koncerta. Pored ovih izvođača najavljeni su i Hornsman Coyote, S.A.R.S, Dubioza kolektiv, Prljavi inspektor Blaža, Bad copy, Grate i Sopot. Reklo bi se za svakog ponešto. Možda čak i previše šareno, ako mene pitate.

U svakom slučaju, za dobro poznatu ustaljenu cenu od 1000 dinara ne može biti loše. Doduše kontigent tih karata bi trebalo da je do sad rasprodat, ali 1200 dinara koliko koštaju koštaju ostale, opet je mala cena za ovako veliki broj poznatih izvođača.

025info tim je bio na prošlogodišnjem koncertu i vrlo dobro smo se proveli. Ne vidimo zašto to ne bismo ponovili i ove. Vidimo se tamo ako dođete. Ostanite u pokretu. 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar