Akcija
30.11.-0001.

Nakon uspešno realizovane humanitarne žurke pod nazivom "Vesele 90-te", Humanitarno udruženje mladih Apatinaca, u saradnji sa Kancelarijom za mlade opštine Apatin, organizuje drugu po redu akciju prikupljanja novčanih sredstava za pomoć petnaestogodišnjem Namanji Vukeliću, dečaku koji se prošle godine, nakon nesrećne igre sa oružjem, ranio u glavu.

Ovoga puta akcija nosi naziv "Šahom za Nemanju" i održaće se kod šah - polja (ispred Maxija) u nedelju, 3. aprila, u vremenskom periodu od 9 do 13 časova. Simboličnim igranjem šaha, gde jedna partija staje 100 dinara, građanima se nudi mogućnost da podrže ovu akciju, a biće postavljena i kutija za dobrovoljne priloge. U okviru akcije izložiće se vredne slike likovnih stvaralaca opštine Apatin, koje će biti prodavane po određenoj ceni. Pet slika donirala je Vera Diklić, Marija Jakšić Balaž i Milica Vukosav po jednu, dok su članovi Likovne kreativne radionice Opštinskog kulturnog centra, okupljeni oko rukovodioca Ljiljane Pavković, donirali 10 slika. Sav prikupljeni novac i sa ove akcije biće uplaćen na žiro - račun porodice Vukelić, koji je otovren u "Societe Generale" banci. Broj žiro - računa na koji možete izvršiti uplate je: 275001661125383968.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar