18. Dunavski polumaraton u subotu, 19. oktobra
30.11.-0001.

Dunavski polumaraton, 18. po redu održaće se ovog vikenda u našem gradu. Kao i svake godine ova manifestacija u naš grad dovede vrhunske trkače iz svih krajeva sveta.

Staza dužine 21,097 km , a trči se na relaciji Banja Junaković- Centar Apatina - Izlazak na stazu pored Dunava - povratak u grad i cilj u Banji Junaković. Trka počinje u 11 sati.

Takođe, u okviru 18. Dunavskog polumaratona, održava se i Prvenstvo Srbije u polumaratonu i Otvoreno prvenstvo Vojvodine za veterane. Bodovaće se ekipan plasman prijavljenih ekipa (gradova) - prijavljuju se 4 takmičara za plasman se boduje rezultat trojice najuspešnijih.

Prijave su se mogle popuniti putem interneta a mogu i na sam dan takmičenja, organizatori najavljuju obaranje rekordnog broja takmičara koji je zabeležen u 2012. godini i iznosio je 320 takmičara.

Kako je to izgledalo prošle godine,možete pogledati na našem youtube kanalu.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar