25 miliona od Pokrajine za novu led rasvetu u Prigrevici

Na javnom konkursu za finansiranje i sufinansiranje projekata u oblasti energetske efikasnosti koji je početkom godine raspisala Uprava za kapitalna ulaganja AP Vojvodine, opština Apatin je konkurisala sa projektom adaptacije javnog osvetljenja na teritoriji MZ Prigrevice u LED tehnologiju, sa uvođenjem automatskog daljinskog upravljanja i nadzora istog.

Uprava za kapitalna ulaganja AP Vojvodine je podržala projekat koji je podnela opština Apatin, te je za realizaciju istog odobreno 25.581.420,00 dinara.
 
- Osvetljenje sa LED tehnologijom sa daljinskim upravljnjem i nadzorom, doneće veliku uštedu u električnoj energiji i posle „pametnih“ stajališta koja ovih dana treba da budu puštena u upotrebu predstavlja još jedan korak ka modernizaciji i poboljšanju kvaliteta života u apatinskim selima. Podsećanja radi, u Prigrevici smo u prethodnih nekoliko meseci rekonstruisali vodovodnu mrežu i prostorije pretškolske ustanove „Leptirić“, rekla je predsednica SO Apatin Nika Petrović.

Izvor i foto: Info služba opštine Apatin
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar