Aleksandra Radović, Alen Islamović, Lexington...definitivno na 50. Apatinskim ribarskim večerima
30.11.-0001.

Na sednici Organizacionog odbora, jubilarnih "50. Apatinskih ribarskih večeri" koji je održan u ponedeljak, 20. maja u Velikoj sali SO Apatin usvojen je program za ovu kao i za manifestaciju "Lička olimpijada" koja će se ove godine po 4. put održati u okviru "Ribarskih večeri"

\"\"

Prema predloženom programu,  50. Apatinske ribarske večeri će se održati od 2. do 7. jula a Apatinci i svi oni koji posete naš grad u tom periodu imaće da priliku da vide i čuju: grupu Perkusioniste koju čine profesori i studenti sa muzičkih akademija, Šinobuse, Alena Islamovića, Partibrejkerse kao i Kerber i Smak koji će obradovati sve ljubitelje rok muzike. Za one koji vole narodnu i pop muziku pevaće Jovan Perišić, Aleksandra Radović, Crvena Jabuka, Ilija Ilić, Bora Drljača i Leksington.

\"\"

Priliku da se predstave apatinskoj publici imače i grupe: Ludi crv, Kalaba, Bure, Saša i Voja, Hipnotized, Trilogi, Magija , Dar-mar, Gold, Krvava Meri, Bitange i dr.

\"\"

U hramu Sabor svetih apostola održaće se koncert duhovne muzike a tokom 7 dana svoje nastupe će imati i kulturno umetnička društva iz Apatina, Sonte, Svilojeva i Kupusine a direktno iz Apatina nastupiće i Karavan Radio televizije Srbije "Putujući pevajući"

\"\"

Kao i ranijih godina i ove će se birati najbolji riblji paprikaš, takmičiće se za zlatnu ribicu a očekuje nas i bogat sportski program: trka čamaca Apatinaca, fudbalske utakmice "Debeli i mršavi" i veterani FK Mladosti protiv veterana iz dijaspore, biciklistička trka "8. Dunavski kup" i "3. APA OPEN" – klasični pikado koji će se održati u Banji Junaković.

\"\"

Opštinski kulturni centar će u Velikoj sali Doma kulture organizovati za decu niz filmskih projekcija, a u Likovnoj galeriji Meander tematske izložbe. Nakon svečanog otvaranja 50. Apatinskih ribarskih večeri biće priređen i tradicionalni vatromet.

\"\"

4. Lička olimpijada će se održati u subotu, 6. jula u okviru koje sve posetioce i takmičare pored sportskog dela očekuje i bogat kulturno-umetnički program.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar