Ambasador Kanade posetio Apatin
30.11.-0001.

Ambasador Kanade u Srbiji, Roman Vaščuk posetio je opštinu Apatin. U razgovoru sa predsednikom Opštine, Živoradom Smiljanićem gost je rekao da je ponosan što je Apatinska pivara deo američko-kanadske kompanije Molson Coors Brewing Compani sa sedištem u Montrealu u kojoj posluje devet kompanija iz centralne i istočne Evrope.

Posebno je naglasio da tu kompaniju vode ozbiljni i odgovorni ljudi sa velikom dugoročnom vizijom, što je šansa i opštine Apatin za uspostavljanju konkretne saradnje i to posebno u polju turizma i zdravstvenog turizma.

Tokom prijema Smiljanić upoznao je gosta sa “ličnom kartom” Apatina, pri čemu je dao odgovore na niz pitanja vezanih za strategiju održivog razvoja opštine Apatin i Banje Junaković.

Vaščuk je obećao da će u što skorije vreme upriličiti posebnu posetu Apatinu kako bi se razgovaralo o konkretnim pitanjima saradnje sa ozbiljnim kanadskim privrednim partnerima.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar