Apatin u konkurenciji za dobijanje Slobodne zone
30.11.-0001.

Danas je u Plavoj sali Skupštine Opštine Apatin održano predstavljanje i diskusija na temu Slobodne zone u Srbiji,

Prezentaciju, je vodio Milan Ristić, direktor Uprave slobodnih zona u Ministarstvu finansija i privrede Vlade Republike Srbije.

Pored domaćina, sastanku su prisustvovali i Tatjana Maglić, predsednik Regionalne privredne komore Sombor sa saradnicima, Ilija Maričić, direktor Fabrike akumulatora Sombor, koja posluje u okviru Koncerna Farmakom MB, kompanije koja je zainteresovana za rad u Slobodnoj zoni Apatin i mr Milan Vučinić, savetnik generalnog direktora JP Železnice Srbije i menadžer Klastera za transport i logistiku Vojvodine.

\"\"


Milan Ristić je istakao da u Srbiji postoji 11 registrovanih slobodnih zona i da je u pripremi procedura oko registracije još 4. On je rekao da je Apatin već nekoliko godina radi na dobijanju statusa slobodne zone i da su ga za to kvalifikovali visoki prirodni i ekonomski potencijali – Luka Apatin sa Intermodalnim terminalom.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar