Devojčice PU 'Pčelica' nastupile u Odžacima
30.11.-0001.

U četvrtak, 22.marta 2012. godine, na poziv predškolske ustanove "Poletarac" iz Odžaka, a u sklopu obeležavanja dana njihove ustanove, 16 devojčica različitog uzrasta, od 4 do 6 godina, izvele su dečje narodne igre iz Vojvodine.
Decu je  pripremila vaspitačica Radmila Uzelac, koja je inače i umetnički rukovodilac u KUD-u "Dunav" Apatin, a muzičku pratnju obezbedili su Čedomir Iić i Dejan Mitrić iz Prigrevice i Nemanja Guzijan iz Apatina.
U programu koji je održan u sportskoj hali u Odžacima,učestvovala su još i  deca odžačkog vrtića, kao i deca iz predškolskih ustanova iz Sombora, Vlasotinaca i Bijeljine.
Prema ocenama publike, koja je našoj deci podarila veliki aplauz, naša deca su pokazala izvanredan nastup, dobro pripremljena i uvežbana, a scenski izgled doprineo je visokom vrednovanju ove tačke.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar