dr Bojan Pajtić podržao dr Urbanovskog
30.11.-0001.

Predsednik Vlade Autonomne Pokrajine Vojvodine dr Bojan Pajtić posetio je u petak, 25. januara Apatin povodom predizborne kampanje pred predstojeće izbore za pokrajinskog poslanika i članove saveta mesnih zajednica.

\"\"


Nakon što je obišao porodičnu kuću dr Brune Urbanovskog, kandidata OO Demokratske Stranke-Apatin, zajedno sa svojim domaćinom, dr Pajtić se uputio u kuglanu "Elkop" gde je nakon revijalnog meča u kuglanju održao govor  za prisutne članove i simpatizere Demokratske Stranke.


Prisutnima se prvo obratio dr Urbanovski koji je poželeo dobrodošlicu Predsedniku Vlade Vojvodine i naglasio:

"ovo je jedan novi put da se ostvare ciljevi kojih ima puno u ovako teškim vremenima, ali ciljevi ne smeju biti nerealni jer je danas i malo, veliko"

 


dr Bojan Pajtić je pružio podršku dr Urbanovskom istakavši da je on najkvalitetniji kandidat i da će čovek takve reputacije sigurno pobediti na predstojećim izborima. dr Pajtić je između ostalog rekao:

"Nama je važno da se razvija Apatin, ali i da se razvija Sonta, Prigrevica, Svilojevo i sva naseljena mesta u ovoj opštini. Važno nam  je da damo podršku poljoprivrednicima i da poboljšamo privredu"



Poslušajte šta su dr Bruno Urbanovski i dr Bojan Pajtić rekli za 025into televiziju na pitanje,  šta će biti konkretni ciljevi Pokrajinske Vlade i dr Urbanovskog ukoliko pobedi na predstojećim izborima:


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar