Drugi međunarodni sajam \'Tradicija za budućnost\'
30.11.-0001.

Drugi međunarodni sajam "Tradicija za budućnost" biće otvoren u subotu 25. maja 2013. na prostoru ispred Maxija, u glavnoj ulici u Apatinu.

Cilj sajma je promocija tradicionalnih zanata, ruralnog turizma, tradicionalne poljoprivrede i kulturne baštine. Sajam je nastao iz evropskog projekta „Tradicija za budućnost - seoski turizam bez granica“ u IPA II programu prekogranične saradnje Hrvatska-Srbija 2007-2013, koji su uspešno sproveli Opština Apatin, Centar za preduzetništvo iz Osijeka i partneri na projektu Opštine Apatin.

Dvodnevna sajamska manifestacija započeće svečanim otvaranjem sajma na prostoru kod tržnog centra "Maxi" na Glavnoj ulici, u subotu 25.maja 2013.godine sa početkom u 11 sati. Nakon toga odvijaće se bogat kulturno-umetnički program amaterskih KUD-ova iz Bačke i Baranje. U vremenu od 12-14 sati predviđen je niz edukativnih radionica na temu ovogodišnjeg sajma: BRAŠNO I HLEB.

Drugog dana, u nedelju 26. maja sajam će za posetioce biti otvoren od 9 do 15 sati.

Pozivamo sve zainteresovane da dođu i budu deo "Tradicije za budućnost"


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar