'Evropska Nedelja mobilnosti' i u Opštini Apatin
30.11.-0001.

Organizator 'Evropske Nedelje mobilnosti' koja traje od 16. – 22. septembra je Društvo ljubitelja biciklizma 'Jugo Cikling Kampanja' u partnerstvu sa Ministarstvom za zaštitu životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja.

Učešće u kampanji ove godine je uzela i Opština Apatin. Od ponedeljka Kancelarija za mlade Opštine Apatin će organizovati promotivne akcije, u centru grada na kojima će se deliti promotivni material građanima o kampanji.

Pozivaju se svi građani opštine Apatin da se pridruže akciji 'Dan bez automobila' koja će se održati 22.09.2011. godine (četvrtak), sa početkom u 17h.

Vaš dolazak se očekuje šetnjom, biciklom, rolerima ili bilo kojim drugim prevoznim sredstvom osim motornog vozila.

Program počinje u 17:00 časova na terenu ispred Muzičke škole u Apatinu.

Organizovane su dve aktivnosti:
- Prva aktivnost je 'POLIGON SPRETNOSTI' u organizaciji Opštinskog saveta za bezbednost saobraćaja, na kojem mogu da se oprobaju svi građani.
- Druga aktivnost je 'PROMOTIVNA VOŽNJA BICIKLOM, ROLERIMA...ITD' u organizacji opštine Apatin i Biciklističkog kluba 'AS' iz Apatina.

Trasa vožnje: Start - Muzička škola - Srednja-Duška Trifunovića - Miloša Obilića - Dunavska - Bentom do Harčaš čarde.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar