Forum 'Rak u mreži' u Somboru
20.04.2003.

Društvo za borbu protiv raka Sombor, pod pokroviteljstvom Ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Beogradu, organizuje FORUM “Rak u mreži”, 26. i 27. aprila 2012. u Somboru, Vila Kronić, Čonopljanski put BB.
Cilj ovog Foruma je podrška aktivizmu i mapiranje udruženja koje se bave unapredjenjem kvaliteta života lečenih od maligne bolesti, njihovo medjusobno upoznavanje i umrežavanje formiranjem Nacionalne asocijacije lečenih od maligne bolesti, kao i iniciranje zajedničkih projekata.
Ovaj projekat je nastavak Foruma o društveno odgovornom ponašanju prema unapredjenju kvaliteta života lečenih od maligne bolesti održanom u Beogradu 29.03.2011. godine, u čijem zaključku se navodi potreba za podizanje svesti čitave zajednice za združeno delovanje u cilju poboljšanja kvaliteta života osoba lečenih od raka , kao i prevencije maligne bolesti.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar