Glasajte za apatinske projekte
20.10.2010.

Omladinski projekti koji su proteklog meseca bili održani u gradskom parku sprovedeni su u okviru kampanje "Mladi su zakon" Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije. To su bila dva od devet projekata koliko je ukupno realizovano na području Zapadnobačkog okruga.

Nakon realizacije svih projekata u toku je glasanje za najbolju volontersku akciju koje se odvija preko Fejsbuk stranica Odreda izviđača "Ravangrad" iz Sombora, ovogodišnjeg Resurs centra za Zapadnobački okrug. Potrebno je ući u foto albume "Pazi sveže obojeno" i "Novi izgled za stari park" i pritisnuti lajk.

U Apatinu su održane dve akcije: "Pazi, sveže obojeno" Omladinskog udruženja volontera grada Apatina i "Novi izgled za stari park" Aktivne omladine. Koordinatori akcija Suzana Kaurin i Vladan Šijan istakli su da su zadovoljni odzivom volontera koji su pomogli, kao i podrškom koju su dobili od medija i lokalnih vlasti.

Realizacijom ovih projekata gradski park u Apatinu ima oslikan zid koji će večno zadržati proleće u parku, nove kante za otpatke kao i nove daske na klupama i stolovima.

U video galeriji 025info televizije možete pogledati emisiju posvećenu sređivanju parka.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar