Humanost na delu! Pivnica u Apatinu otkazala svirku zbog humanitarnog koncerta u Šaranu

Da su Apatinci itekako humani, govori podatak da se rado odazivaju svim humanitarnim akcijama, a takođe i organizuju iste. 

Poslednjih mesec dana aktuelno je prikupljanje sredstava za Gordanu, koja se od opake bolesti leči u Austriji, a lep gest kafića ,,Pivnica na ćošku'' oduševio je apatinsku javnost. Naime, u ovom lokalu je bila zakazana svirka za danas, 4. januar, ali su vlasnici Pivnice, saznavši da se u isto vreme održava i humanitarni koncert za Gordanu, svoju svirku otkazali i pozvali ljude da u što većem broju posete koncert u restoranu ,,Stari šaran''. Iako nam se čini da se sistem vrednosti poremetio u današnje vreme, ljudskost koja se pokazuje na svakom koraku ne govori u prilog tome. Ovakve i slične situacije svakako vraćaju veru u ljude.
Podsećamo, humanitarni koncert za Gordanu biće održan večeras u restoranu ,,Stari šaran'', sa početkom u 21 sat. Nastupiće apatinski bendovi Prljavi Romeo i Fish Vibe, a sav prihod od prodatog pića i donacija biće uplaćen za Gordanino lečenje. Organizator ovog humanitarnog koncerta je MK ,,Panter'' Apatin.
 
Gordani je u julu mesecu 2018. godine dijagnostifikovan rak pluća. Trenutno su joj neophodna sredstva za imunoterapije u kombinaciji sa još dve vrste terapija koje su joj prepisane na klinici u Beču. 
 
Još da dodamo da će akustično veče sa Dućom i Igorom, svirka koja je bila zakazana u Pivnici za danas, 4. januara, biti održana u nedelju, 6. januara. Start svirke je u 22 sata.
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar