I Banja Junaković na Sajmu turizma
30.11.-0001.

Jesenja sezona sajmova na Novosadskom sajmu počinje danas u 10 časova otvaranjem 44. međunarodnog sajam lova, ribolova i sporta LORIST i 44. međunarodnog sajam turizma.
Na sajmovima koji traju do nedelje, 2. oktobra, učestvuje oko 300 izlagača, koji će predstaviti svetske brendove lovačke i ribolovačke opreme, a prvi put se u ovom terminu organizuje i Sajam šumarstva.
Pod okriljem LORIST-a, održavaju se Sajam lova, ribolova i sporta, Sajam hortikulture i Sajam eko-svet, a istom terminu, održavaju se Sajam turizma, Sajam opreme za ugostiteljstvo i Izložba hrane i pića. Sajmove će obeležiti niz interesantnih programa, a danas u 10 časova otvoriće ih naš proslavljeni odbojkaš i potpredsednik Odbojkaškog saveza Srbije Vladimir Grbić.
Banja Junaković nastupiće zajedno sa Turističkom organizacijom Apatin, Banja Junaković, osim postojeće ponude, predstaviće nove cene za jesen i zimu 2011/2012. i posebnu ponudu za goste koji žele da provedu zimu u Banji Junaković.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar