In memoriam: Miodrag Baćanov - Tazo

Danas nas je iznenada, u 61.-oj godini života, napustio naš dragi kolega i prijatelj, novinar Miodrag Baćanov-Tazo. Iako je imao veliko srce, ono ga je danas, nažalost, izdalo.

Bio je urednik popularne „Plovarice“, apatinskog portala koji je imao hiljade pratilaca širom sveta. Njegovi tekstovi, specifični po mnogo čemu, bili su puni ljudskosti i posvećeni ,,ljudima iz naroda'', i upravo to bilo je ono što ga je kao novinara izdvajalo od ostalih. 
 
Baćanov je rođen 1958. godine u Novom Pazaru. Ceo svoj život živeo je i radio u Apatinu. Pisao je i radio za nekadašnji Glas Кomune i Radio Apatin, Tv Apatin, pisao za Vojvođanski magazin i mnoga druga glasila čiji je bio stalni saradnik. Ono zbog čega smo mi naročito ponosni je to što je Tazo radio i u našem timu. Na 025info televiziji doprinosio je svojim znanjem i iskustvom, a njegova autorska emisija ,,Ljudovanje'' već posle prve epizode našla je mesto u srcima naših gledalaca. Bio je sjajan novinar, divan kolega i, nadasve, velik i dobar čovek.
Iza sebe je ostavio suprugu i ćerku.
Sahrana Miodraga Baćanova biće održana sutra, 13. marta, na Gradskom groblju u Apatinu, sa početkom u 16 sati.
 
Dragi naš Tazo,
Mnogo ćeš nam nedostajati!
Počivaj u miru.
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar