Javni radovi na području Zapadnobačkog okruga pri kraju
30.11.-0001.

Na području Zapadnobačkog okruga za 2012. godinu odobreno je 17 javnih radova na kojima su zaposlena 83 nezaposlena lica. Devet projekata do sada je uspešno realizovano, a preostalih osam završava se početkom avgusta. Dužina trajanja javnih radova je od dva do četiri meseca. Na području grada Sombora realizuje se 10 javnih radova, u Kuli tri, u Odžacima tri i u Apatinu jedan javni rad.
Javni radovi sprovedeni su iz oblasti socijalnih, humanitarnih, kulturnih delatnosti, održavanja i obnavljanja infrastrukture i zaštite životne sredine i prirode. Prilikom obilaska javnih radova zabeleženi su veoma dobri rezultati. U Bezdanu je uređena peskovita plaža, u Bačkom Monoštoru radovi su zastupljeni na čišćenju Velikog Bačkog kanala, kanala Dunav-Tisa-Dunav i  čišćenje dunavskih rukavaca, u Bačkom Bregu radi se na uređenju atmosferskih kanala, u Gakovu je uređeno seosko groblje.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar