Još jedno novo igralište u Apatinu

Nakon što je predstavljen projekat dečijeg igrališta koje će ovog proleća biti izgrađeno u centru Apatina, na periferiji grada, tačnije u ulic Doktora Mladena Stojanovića, niklo je još jedno igralište. Ovo igralište je izgrađeno kroz projekat mera populacione politike, a koji je tokom 2018. godine sprovođen u opštini Apatin. Tim povodom, razgovarali smo sa Dubravkom Korać, zamenicom predsednika opštine Apatin.

- Izuzetno mi je drago što smo izabrali upravo ovu lokaciju na kojoj se danas nalazimo, pre svega zbog velikog broja dece koja žive u ovom kraju, a takođe i zbog ljudi koji su uožili svoje vreme i energiju u prethodnom periodu da na ovom igralištu naprave nešto i sami. Mišljenja sam da smo na ovaj način poboljšali mogućnosti za kvalitetno provođenje slobodnog vremena dece, kao i njihovih roditelja, rekla je Dubravka.
 
 
Prema rečima Koraćeve, u sklopu samog projekta, pored igrališta, uradiće se i zelenilo, kao i prateći mobilijar, u smislu klupa i kanti, čime će se dobiti jedna lepa celina.
 
- Želimo da pokažemo našim sugrađanima da ovako lepe i sadržajne celine ne moraju da se nalaze samo u centru grada, već da su i periferija i sela takođe mesta koja zaslužuju podjednake uslove za život kao i sam grad, zaključila je zamenica predsednika opštine Apatin.
 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar