Još jedno zlato za apatinske mažoretkinje

Apatinske mažoretkinje sastava "KADETI A" prisustvovale su takmičenju Figura Sombor Open 2019, na kom su osvojile 1. mesto. Ovo je drugo u nizu zlato na takmičenjima ove vrste. 

Organizator takmičenja bila je SK Figura Sombor, čiji klub postoji od 2009. godine. Na takmičenju je učestvovalo 250 dece koja su svoja umeća prikazala u 140 nastupa. 

Podsećamo, mlade mažoretkinje iz Apatina prvo zlato su donele pre svega nekoliko meseci iz Beograda, sa 5678 Festivala održanog u Sava centru krajem novembra meseca 2018. godine.
 
Iako su osnovane tek pre nešto više od godinu dana, sekcija apatinskih mažoretkinja osvajanjem drugog zlata pokazuje da je intenzivan rad i posvećenost ključ do uspeha. Pored ovih značajnih priznanja, mlade mažoretkinje iz našeg grada u proteklom periodu su imale veliki broj nastupa, a kako kažu, želja im je da dostignu rezultat svojih drugarica iz Sonte, što im od srca želimo.
 
Foto: fb stranica ,,Apatinske mažoretkinje''
 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar