Kupusina, selo bez benzinske pumpe
30.11.-0001.

Duže vreme poljoprivrednici i žitelji Kupusine, njih blizu dve hiljade ne mogu da toče gorivo u svom selu, a za svaku litru moraju u Apatin ili Sombor. Većina meštana bavi se povrtarstvom i voćarstvom i gorivo im je i te kako potrebno, a odlazak do prve benzinske pumpe iziskuje i vreme i novac.

Kako prenosi novosadski Dnevnik, benzinska stanica u Kupusini je zatvorena zbog nerentabilnosti. Prvo su skinuti aparati za točenje gorivi, a rečeno je da će pumpa biti data na licitaciju. To se nije dogodilo i vlasnik pumpe, NIS je ovih dana potpuno srušio objekat i izvadio cisterne.

Meštani kažu da benzinsku stanicu više nikada neće dobiti. Sada se svi pitaju da li će takvu sudbinu doživeti i benzinska pumpa u Prigrevici koja je takođe zatvorena zbog nerentabilnosti uprkos mnogobrojnim protestima poljoprivrednika i meštana.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar