MAJSKE SVEČANOSTI: Položeni venci, održana svečana akademija, večeras nastup Spajder benda, Mareta i Nemanje Stevanovića! (FOTO)

Treći dan prigrevačkih Majskih svečanosti počeo je polaganjem venaca na spomen obeležja u centru sela a povodom 9. maja, Dana pobede nad fašizmom. Vence su položile brojne delegacije i udruženja, a ispred opštine Apatin to su učinili Dubravka Korać, zamenica predsednika opštine Apatin, Marko Đumić, sekretar SO Apatin i Nika Petrović, zamenica predsednika SO Apatin.

Nakon polaganja venaca delegacije i meštani obišli su Klub Rajko Čule odakle su se uputili u Dom kulture gde je organizovana svečana akademija i prigodan kulturno-umetnički program. Nastupali su članovi KUD Prigrevica, Lička pevačka grupa Ognjište, Etno grupa Lazarice a posebne simpatije velikog broja prisutnih dobili su najmlađi klanovi kulturno-umetničkog društva.

Danas je poslednji dan Majskih svečanosti, a nastavak programa zakazan je za 19 sati u Domu kulture gde će biti održana predstava Opštinskog kulturnog centra Apatin pod nazivom Strah od Aplauza.

Program na otvorenom počinje u 20 sati nastupom Etno grupe Lazarice. U 20 sati i 30 minuta nastupa Spajder bend, sat vremena kasnije Prigrevčane će zabavljati Mare i Aleksandra, a za 23 sata zakazan je nastup Nemanje Stevanovića.

PRVI DAN MAJSKIH SVEČANOSTI

DRUGI DAN MAJSKIH SVEČANOSTI


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar