Napadi koje niko nije osudio
30.11.-0001.

APATIN: Incident koji se dogodio kada je napadnuta ekipa iz Nevesinja koja je učestvovala na 11. Ličkom višeboju, bio je povod konferencije za novinare na kojoj su govorili predsednik i zastupnik.
Udruženja građana Matice Ličke Mirko Vraneš, organizator Ličkog višeboja, predsednik OO Pokreta socijalista Marko Knežević i predsednik OO SNS Velimir Kovačević.
Podsetimo, u roku od dva dana prvo je razbijeno zadnje staklo na autobusu ekipe iz Nevesinja, potom i vetrobransko staklo, da bi zbog verbalnog napada jednog građanina sedmoro Nevesinjaca moralo dati izjave u policijskoj stanici.
- To nisu jedini incidenti koji su se dogodili za vreme Ličkog višeboja jer je ekipi iz Beograda na dva vozila razbijen far, razbijen je i izlog na prostoriji OO Pokreta socijalista u Apatinu, a mislimo da se to dogodilo jer je na fasadi prostorije ove stranke istaknut baner 11. Ličkog višeboja. - rekao je Mirko Vraneš.
Ostatak teksta pročitajte na Dnevnik.rs .


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar